NL
FR
EN
DE

Gastenboek

 

 Afscheid?


Ik dacht vandaag: "Laat ik eens kijken hoe het met Voice Male gaat:, het is al even geleden dat ik naar jullie ben geweest, maar de muziek draai ik nog regelmatig. En dan zie ik ineens "Exit"... Nog net op tijd op dit mee te maken. Ik heb vele uren geluk beleefd met het luisteren naar jullie, in Amersfoort op de 1e rij genoten van jullie. Nog 1 seizoen knallen.Ik kom zeker... Bedankt mannen !!!!


Ingrid Lucardie


Exit


Kamer 11 werd Voice male. Het koor werden 6 mannen met een speciaal talent. Fan van het eerste uur, al ruim 25 jaar. Maar helaas, we worden allemaal wat ouder en dingen veranderen. Goed gedaan mannen en we kijken uit naar die laatste show! Bis, bis , bis! (oud,maar nog niet doof - ge moet ni zo roepen he in da filmke. ;) ) Tot in het najaar .


Veerle Begas - Lauwers


einde


het is een heel kort bericht namelijk: komt er ook een afscheids-cd????


fam van geel


einde


het is een heel kort bericht namelijk: komt er ook een afscheids-cd????


fam van geel


Afscheid?! :-(


Jeetje, mannen! Zit ik nietsvermoedend even te neuzen op YouTube, hoor ik opeens dat jullie er de brui aan gaan geven! :-( Dat is schrikken!! En VERSCHRIKKELIJK JAMMER!!! Ik volg jullie al vanaf jullie eerste concert in Nederland, en dat had ik nog wel járen willen doen!! Maar ja, all GOOD things must come to an end, jammer genoeg, maar ik ga jullie zéker nog zien, voordat jullie je Voice-male microfoons aan de wilgen gaan hangen!! Succes met de voorbereiding van jullie afscheidstournee, en tot ziens!


Anja Gerritsen


Dhr


Bedankt voor het prachtig optreden verleden week zaterdag 24/02 in Meise. Op de website is er alleen nog maar 18 december in Herstelt waar jullie een optreden hebben. Waar zijn er nog andere optredens in Nedeland? Groetjes, en doe zo verder Raymond


Raymond Van der Hoeven


Info voor Marc Verhoeven


Beste Marc, Je vroeg om info, heb het even voor je opgezocht ; Het nummer "Down to the river to pray" staat op de c.d. "On stage" Het nummer "The Parting Glass" staat op de c.d. Approved Groeten uit ZWedeN,


Margreet uit Ede


"So This Is Christmas"


Wow ! Dat was genieten: als koor (Vocal'4s) te mogen meezingen met Down in the river to Pray en Parting Glass. Wow ! Genieten was het ook van de heerlijke nummers, die jullie daar in de mooiste zaal van Sint-Truiden gebracht hebben ! Onvergetelijk ! Als herinnering zoek ik een cd, waarop die nummers van de playlist staan. ... Kan dat ?


Marc Verhoeven


Waw!


Heb jullie vandaag vooor het eerst gehoord en gezien op griffelrock. Waw mannen ... fantastisch geweldig... wat een stemmen... wat een uitstraling!!!


Randi elly


Gisteravond in Delfzijl


Jongens, wat was het weer geweldig!! Bedankt voor wéér een gezellige avond. Nu niet te lang meer wachten om naar de provincie Groningen te komen, hoor. Met de nieuwe show. Xxx Trijnie en Angela


Angela en Trijnie


voicemale group photo
ONS BOEKEN